ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Μέγας Αλέξανδρος

Εστιατόριο Μέγας Αλέξανδρος

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Η ιστορία του Αλέξανδρου και ιδρυτή του εστιατορίου Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ξεκινά το καλοκαίρι του 1974 από την Σουηδία, όταν μόλις τότε 17 ετών ο Αλέξανδρος ξεκίνησε να εργάζεται ως βοηθός στο εστιατόριο του κρουαζιερόπλοιου Royal Viking Sky. Εκεί λοιπόν απέκτησε την γνώση της υψηλής γαστρονομίας, δουλεύοντας δίπλα στους καλύτερους σεφ λαμβάνοντας ιδιαίτερες μαγειρικές εμπειρίες από αυτούς και την ελίτ της Royal Viking Line, την καλύτερη εταιρεία των Νορβηγικών κρουαζιερόπλοιων.

Κατά την διάρκεια των χρόνων ο Αλέξανδρος, μεταλαμπάδευε συνεχώς τις γνώσεις του, επί της μαγειρικής, σε πολλά επώνυμα εστιατόρια και ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα. Από το 2000 αναδημιούργησε την μακροχρόνια εμπειρία του και την εμπλούτισε με την ελληνική κουλτούρα, διδάσκοντας πλέον στις κόρες του την γαστρονομική τέχνη, ώστε να προσφέρουν στους επισκέπτες του εστιατορίου νόστιμα, ποιοτικά και γευστικά φαγητά έχοντας πάντα ως βάση την ελληνική φιλοξενία.

Alexander the Great Restaurant
Alexander the Great Restaurant

Alexander the Great

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Το μενού περιλαμβάνει ότι βάζει ο νους και ότι λαχταρίσει η όρεξη σας, μια που έπειτα από σχεδόν είκοσι χρόνια λειτουργίας έχουμε την τεχνογνωσία να συνδυάζουμε διαφορετικά μενού ίσης γευστικής και ποιοτικής αξίας.

Η φιλοσοφία μας είναι προσφέρουμε ένα σύνολο εμπειρίας που θα δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις στην καρδιά και στον ουρανίσκο σας σε κάθε μας συνάντηση!